Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Ne, 10-18 hod.(po telefonické domluvě)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.03.2022
Registrace
Nově se můžete registrovat pomocí Google, Facebooku či mojeID číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.05.2022
Aklimatizace
Správná aklimatizace nově příchozích je nesmírně důležitá s ohledem na množství stresu, který koráli vydrželi, než dorazili k vašim dveřím. číst celé
07.04.2022
Jak začít s mořskou akvaristikou
Mořská akvaristika se může stát i vaším koníčkem. Mořskou rybku z filmu Nemo vám bude závidět každý číst celé
24.03.2022
Reef Factory
Chytrý akvarijní systém. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz

1. Udeělujete tímto souhlas ReefHome, se sídlem Jasná 294, Český Těšín (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Aklimatizace
12.05.2022
Aklimatizace
Správná aklimatizace nově příchozích je nesmírně důležitá s ohledem na množství stresu, který koráli vydrželi, než dorazili k vašim dveřím. číst celé
Jak začít s mořskou akvaristikou
07.04.2022
Jak začít s mořskou akvaristikou
Mořská akvaristika se může stát i vaším koníčkem. Mořskou rybku z filmu Nemo vám bude závidět každý číst celé
Reef Factory
24.03.2022
Reef Factory
Chytrý akvarijní systém. číst celé
Mořská akvaristika
01.03.2022
Mořská akvaristika
Přenést si fascinující prostředí korálového útesu s barevnými rybkami domů je docela dobře možné. Je to ale finančně velmi náročné, takže si mořské ak... číst celé

Doprava ZDARMA při objednávce nad 3500 Kč

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz