Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Ne, 10-18 hod.(po telefonické domluvě)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.03.2022
Registrace
Nově se můžete registrovat pomocí Google, Facebooku či mojeID číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.05.2022
Aklimatizace
Správná aklimatizace nově příchozích je nesmírně důležitá s ohledem na množství stresu, který koráli vydrželi, než dorazili k vašim dveřím. číst celé
07.04.2022
Jak začít s mořskou akvaristikou
Mořská akvaristika se může stát i vaším koníčkem. Mořskou rybku z filmu Nemo vám bude závidět každý číst celé
24.03.2022
Reef Factory
Chytrý akvarijní systém. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

1. Udělujete tímto souhlas ReefHome, se sídlem Jasná 294, Český Těšín  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Aklimatizace
12.05.2022
Aklimatizace
Správná aklimatizace nově příchozích je nesmírně důležitá s ohledem na množství stresu, který koráli vydrželi, než dorazili k vašim dveřím. číst celé
Jak začít s mořskou akvaristikou
07.04.2022
Jak začít s mořskou akvaristikou
Mořská akvaristika se může stát i vaším koníčkem. Mořskou rybku z filmu Nemo vám bude závidět každý číst celé
Reef Factory
24.03.2022
Reef Factory
Chytrý akvarijní systém. číst celé
Mořská akvaristika
01.03.2022
Mořská akvaristika
Přenést si fascinující prostředí korálového útesu s barevnými rybkami domů je docela dobře možné. Je to ale finančně velmi náročné, takže si mořské ak... číst celé

Doprava ZDARMA při objednávce nad 3500 Kč

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz